Onze cases

Amaze Mobility

Gemakkelijk en snel onderweg met Amaze

Amaze is een ‘Mobility as a Service’- app. Om flexibel reizen makkelijk te maken. De app is ontstaan vanuit één van de MaaS Pilots van I&W. Het begon met de gemeente Amsterdam te helpen bij de bereikbaarheid van de Zuidas en is uitgegroeid naar een mobiliteit-app voor heel Nederland. De Amaze-app maakt vervoer van, in en naar de stad gemakkelijker, flexibel en zorgeloos.

Wij hebben de huidige website van Amaze gemigreerd naar WordPress voor een meer gebruiksvriendelijke ervaring en meer creatieve vrijheid.

Sier Inge

Unieke sieraden voor iedere gelegenheid

Sier Inge maakt prachtige handgemaakte  sieraden voor iedere gelegenheid. Sier Inge maakt sieraden van hoogwaardige materialen en ieder sieraad is uniek.

Wij zijn door Sier Inge gevraagd om een logo en huisstijl te ontwerpen die perfect haar uitstraling overbrengt. Daarbij hoort natuurlijk een visitekaartje en sieraden doosje die de sieraden tot hun recht laat komen. Deze schitterende sieraden hebben natuurlijk een plekje nodig op het web. Die hebben zij gekregen in een prachtige nieuwe webshop op www.sieringe.nl

Stroom Opwaarts

Praktijk voor Gestalt- en Integratieve Psychotherapie

Samen kijken naar wie jij bent en naar wat er nodig is om het beste in jou naar boven te halen, op manieren die bij jou passen (integratie). Met respect voor wie je bent en wat je gelooft en zoek samen met je naar jouw hulpbronnen.

Door praktijk Stroom Opwaarts zijn wij gevraagd voor een fris en modern redesign van de website. En dit hebben wij gedaan. Door hoge kwaliteit sfeerbeelden en prachtige aarde tonen straalt de website precies uit waar stroom opwaarts voor staat.

Sovon Vogelonderzoek Nederland

Een platform voor tellers van alle leeftijden.

Door Sovon Vogelonderzoek Nederland zijn wij gevraagd een redesign te ontwerpen voor de website. Het is van belang dat de website voor zowel de huidige als nieuwe vrijwilligers aantrekkelijk is.

Door het responsive design is de website niet alleen een enorme databron geworden, maar ook een handige portable tool voor de tellers in het veld.

Zicht - Coaching | Mediation

Betrokkenheid op afstand.

Soms ontstaat er een moment in je leven, waarin je op zoek moet naar professionele hulp. Zicht biedt jou deze hulp. Aan ons de taak om dit over te brengen.

De website straalt professionaliteit, kalmte en vertrouwen uit. Door de nadruk te leggen op de inspirerende afbeeldingen.

Vakgarage Jelsma

Generaties aan vakwerk in een nieuw jasje.

Garage Jelsma is een begrip sinds 1950 in Rozendaal en omgeving. Deze leeftijd was ook te zien in de website. Aan ons de taak: Een tijdloos design afgewerkt met een fris nieuw logo.

Door de website van voornamelijk donkere naar een lichtere uitstraling te brengen,  ontstaat er een geheel nieuwe en frisse sfeer op de site. Jelsma is nu klaar voor de volgende 70 jaar!

Dalmulder Poland

Nieuwe stijl voor de internationale tak.

Dalmulder is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het toeleveren van nauwkeurige draai en frees onderdelen. Voor de importtak vanuit de Poolse producenten, ontwierpen wij een nieuwe frisse huisstijl met bijpassend logo.

Social media

Volg Krachtwerk op Social media en blijf op de hoogte.

Ga voor
Krachtwerk!

Hoe zet jezelf op de digitale kaart? Daar helpen wij jou graag bij.
Door een sterke visueel merk, een online marketingplan en Social media aanwezigheid​

Translate page »